Alles over Happietaria, het tijdelijke vrijwilligersrestaurant voor het goede doel! Een actie van Tear.

volg ons

woensdag, 8 november 2017

Stagiair gezocht

Kom stage lopen bij Happietaria

Al bijna 25 jaar worden er door heel Nederland Happietaria’s georganiseerd. Studenten runnen een pop-up restaurant waarmee ze geld ophalen voor verschillende projecten om armoede en onrecht tegen te gaan. Happietaria is sinds juli 2017 een actie van Tear waar ook ZOA, MIVA en IJM bij betrokken zijn. Tear ondersteunt en faciliteert studenten bij het organiseren van de pop-up restaurants. In februari gaan er maar liefst 4 Happietaria’s open! Wil je alvast een kijkje in de keuken, bekijk dan dit leuke filmpje!

Wie zoeken wij?

We zoeken voor de periode januari 2018 t/m juni 2018 een enthousiaste, flexibele, communicatieve en zelfstandige MER/CMV/Communicatie/hospitality management student.

Wat ga je doen?

Als stagiair van Happietaria help je mee met de begeleiding van de teams om de restaurants tot een succes te maken. Je denkt met hen mee, ondersteunt hen met de praktische zaken en uiteraard ga je er lekker eten als het restaurant eenmaal geopend is! Verder ga je bezig met het werven van nieuwe teams en verzorg je de social media en de website van Happietaria. Gedurende de hele periode zal je samenwerken met de stagiair van Nacht Zonder Dak; een andere jongerenactie van Tear.

Wat bieden wij?

We bieden je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen binnen een mooie organisatie. Je wordt begeleid door de coördinator van Happietaria. Daarnaast biedt Tear een stagevergoeding.

Ben jij die sociale, hands on student die we zoeken? Stuur dan een sollicitatiebrief met je CV op naar Leanne Vreugdenhil, lvreugdenhil@tear.nl. Voor meer informatie over de functie kan je bellen naar 030-6969600.